Окна
 • kuhinja
  Kuhinja

  Obezbedite sebi smeštaj u Beogradu, u Hostelu "Flash" koji je opremljen novim nameštajem, i koji je uvek besprekorno čist.

 • soba-drina
  Soba Drina

  Hostel Flash je udoban, nov hostel na odličnoj lokaciji u centru grada, namenjen za smeštaj backpackera, turista, poslovnih ljudi, mladih i svih onih koji dolaze u Beograd.

 • soba-tisa
  Soba Tisa

  Obezbedite sebi smeštaj u Beogradu, u Hostelu "Flash" koji je opremljen novim nameštajem, i koji je uvek besprekorno čist.

 • toalet.1
  Toalet

  Obezbedite sebi smeštaj u Beogradu, u Hostelu "Flash" koji je opremljen novim nameštajem, i koji je uvek besprekorno čist.

Pozovite:  +381 11 407 48 98 ili +381 64 0647064

na raspolaganju 24/7

Ukoliko tražite jeftin, a udoban i moderan hostel u centru grada onda ste na pravom mestu.

Hostel Flash se nalazi na samo 1 minut od glavne pešačke zone, pa su barovi, kafići, klubovi i mesta za provod, kao i restorani, praktično na našem pragu, tako da mozete uživati u svom boravku kod nas. Zato i kažu da smo jedan od najboljih hostela za mlade u Beogradu.


UVERITE SE I SAMI!

 

Smatramo da naš hostel predstavlja novu kategoriju na srpskom tržištu hostela – premijum hostel. Naš cilj je da postavimo osnovu za tip hostela za mlade koji ne bi bio ni hostel ni hotel, a imao bi prednosti i jednog i drugog tipa smeštaja. Hostel može da primi 28 gostiju i nalazi se u interesantnom kompleksu koje poseduje dnevni boravak, prostoriju za ručavanje i prodavnicu. Želeli bismo da istaknemo i činjenicu da imamo 2 privatna odeljenja koji zajedno čine prostor za odmor i relaksaciju naših gostiju.

Hostel Flash je udoban i moderan hostel u centru Beograda, a po cenama je veoma pristupačan.

Zašto biste odabrali baš nas za svoj odmor u Beogradu? Navešćemo vam 4 stvari kojima se ponosimo:


Lokacija: Smatramo da je lokacija naša najveća prednost. Nalazimo se u samom centru Beograda, te vam taksi i javni prevoz nisu potrebni da biste došli do glavnih turističkih atrakcija. Zahvaljujući svojoj vrhunskoj lokaciji nalazimo se usred beogradskog noćnog života, a sobe su nam zaštićene od ulične buke i pružaju idealne uslove za odmor i relaksaciju.

Javni prevoz: Hostel se nalazi na direktnoj autobuskoj liniji za aerodrom, a železnička i autobuska stanice su veoma blizu. Iz hostela možete da dođete do glavnih transportnih čvorova laganom dvominutnom šetnjom.
Ukoliko želite da razgledate Beograd, na raspolaganju su Vam tramvaj na 20 metara od hostela, autobus na 15m, brod za razgledanje grada na 500m.

Destinacije i atrakcije: Mnoge znamenitosti glavnog grada mozete videti čim izađete iz hostela. Teraziski plato, šetalište u Knez-Mihajlovoj, teatri i muzeji, rimska tvrđava, boemska četvrt Skadarlija – sve se nalazi izuzetno blizu.

Provod, kafići i klubovi:
Zasto obično kažemo da smo hostel za mlade? Nalazimo se vrlo blizu centra grada, pa su barovi, kafići, klubovi i mesta za provod, kao i restorani, praktično na našem pragu, pa mozete da uživate u svom boravku kod nas. Zato smo definitivno jedan od najboljih hostela za omladinu u Beogradu.

BEOGRAD CENTAR SAJKASKA LOKAL 6M2 + 6M2 SANITARNI MOKRI CVOR, STRUJA, TELEFON, OPREMLJEN ILI PRAZAN, OKRUZENJE SKOLA I 700 STANOVA HITNO IZDAJE VLASNIK DOGOVOR MOB: 00381641524300 E - MAIL:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Dobrodošli u Hostel FlashMeta tags: hostel beograd, beograd, hostel, hosteli, srbija, beogradski hostel, hosteli beograda, beogradski hosteli, hotel beograd, beogradski hotel, hoteli beograda, beogradski hoteli, hostel u srbiji, hosteli u srbiji, hotel u srbiji, hoteli u srbiji, hostel u beogradu, hosteli u beogradu, hotel u beogradu, hoteli u beogradu, egzit festival, guča, guca, beer fest, bir fest, festival piva, ulica gavrila principa, nusiceva ulica, nušićeva ulica, centar beograda, srbija, cena, cene, rezervisanje, rezervacija, rezervacije, jeftino, centar, kizosoft, laptop, laptop servis, pc, beograd, gavrila principa, primopredaja.

Sve o Hostelu Flash

LOKACIJA

Ovde možete detaljno proveriti kako je najlakše i najbrže doći do nas.

Detaljnije...

O NAMA

Hostel Flash nalazi se u samom centru grada na samo 1 minut od ...

Detaljnije...

NAŠA PONUDA

Ovde možete proveriti sve pogodnosti i usluge iz naše promo ponude...

Detaljnije...

POSAO

Imamo stalno otvorena radna mesta - potrebni su nam...

Detaljnije...